Artister

Artister 2019

Dan Bornemark

Det är en stor ära för Barndagen att presentera att Dan Bornemark från Skåne är klar för årets festival lördagen den 27 juli. Dan har genom åren gjort flera underbara barnskivor som: Fruktsallad (1995), Jorden Runt (1999), TRAMS (2007) och Lilla Trams (2010). Flera av hans skivor har även nominerats för Grammis och ett antal skivor har Dan gjort tillsammans med sin mamma Gullan Bornemark! Senaste skivan Typ kom (2017) och med sig på scen i Visby kommer han att ha sina döttrar Signe och Hjördis. Varmt välkomna till Gotland och Barndagen i sommar.

Dan Bornemark kommer även att genomföra en konsert för det allra minsta barnen i Almedalen. Festivalen kommer att starta med detta nummer som han kallar BÖNAN. Lördagen den 27 juli kl: 13.00 gäller! Hoppas vi syns då.

TORE and the NO SMOKERS.

Vi kan stolt presentera att vårt husband TORE and the NO SMOKERS även denna sommar tar en sväng till hemön för att rocka på Barndagen den 27 juli! Bandet bildades i Stockholm 1998 och i år firar de 21 rökfria år som band. Med bandets självbetitlade EP (2000) blev bandet troligen världens hårdaste och rökfriaste band för Barn! Massor av konserter och flera singlar senare släpptes debutskivan Rökning Dödar (2006) som sedan följdes upp med Rökfri Värld (2007) och Nikotinsvin (2009). Bandets trummis tilldelades Region Gotlands Kulturpris (2012) och senaste skivan Kidzmetal kom (2015). Senaste singeln: Här i skogen släpptes den 1 juli, när Sverige fick en ny tobakslag ?Låten finns på Spotify och Youtube? Det blir fullt ös, rökmaskiner, godisregn och extra allt när de avslutar årets festival. Info: www.toreandthenosmokers.se

Image may contain: 2 people, people on stage and night Artister tidigare år